У Шепетівці припинять заняття в школах

Читать на русском
У кількох школах Шепетівки Хмельницької області з 13 листопада призупинять заняття через відсутність опалення.

У кількох школах Шепетівки Хмельницької області з 13 листопада призупинять заняття через відсутність опалення.

Про це повідомили в прес-службі Шепетівського міськради, пише «Слово і Діло».

Сміла та Кривий Ріг без опалення. З чим проблеми та який вихід?У Смілі запроваджують надзвичайний стан через відсутність опалення. Тим часом у Кривому Розі в школах і дитячих садках оголошені вимушені канікули через відсутність опалення. Про ситуацію поговорили з експертами.

«Члени виконкому розглянули питання про тимчасове призупинення навчального процесу в ЗОШ № 1 (крім філії початкової ланки в ДНЗ № 11), ЗОШ № 4, ЗОШ № 2, НВК № 2 школи-гімназії. Рішення про призупинення навчання в цих школах було прийнято через загрозу зниження тиску газу в місті Шепетівка до 0 і затримки в запуску вже підключених модульних котелень», - йдеться в повідомленні.   Освітній процес призупинять із 13 листопада до стабілізації ситуації.

Раніше повідомлялося, що в Смілі Черкаської області закрили 11 шкіл, учасники освітнього процесу перейшли на дистанційне навчання через відсутність теплопостачання.

Нагадаємо, раніше Смілянська міськрада ухвалила рішення про введення надзвичайного стану в Смілі через відсутність теплопостачання. Міська влада покладає вину на компанію «Енергоінвест», у якої є борги перед постачальниками газу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: