ФСБ заявила про видворення українського «агента»

Читать на русском
Чоловік на ім'я Юрій Пермяков нібито намагався збирати дані про пересування військової техніки в Краснодарському краї.

У Краснодарському краї РФ був затриманий працівник СБУ, який нібито збирав відомості про пересування військової техніки на півдні Росії.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляє «Інтерфакс» із посиланням на регіональне управління ФСБ в понеділок, 12 листопада.

Стверджується, що затриманого звати Юрій Пермяков, його позивний – «Вова», він був завербований на підконтрольній Україні частині Луганської області працівником регіонального управління СБУ.

Чоловік нібито передавав українській спецслужбі інформацію про пересування російської військової техніки.

«Працюючи в таксі й постійно відвідуючи нашу країну (Росію – ред.), Пермяков Ю. С. мав усі можливості здобувати таку інформацію, однак виконати завдання не встиг. Після затримання Пермяков Ю. С. дав докладні пояснення про співпрацю із СБУ й поставлені йому завдання. У зв'язку з потенційною загрозою в'їзд іноземцю був закритий на тривалий термін», – ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, у вересні у ФСБ заявили про затримання ще одного «агента» СБУ. Сергій Стефаненко нібито збирав відомості про військові об'єкти в Краснодарському краї. Його видворили з території Росії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: