ФСБ затримала кримського татарина Мустафаєва

Читать на русском
До будинку Мустафаєва прибув автозак, який перекрив вхід у двір. За попередніми даними, обшук був ініційований працівниками ФСБ.

На вулиці М'ясоєдівській в селищі Кам'янка Сімферопольського району окупованого Криму працівники ФСБ провели обшуки в кримського татарина Марлена Мустафаєва, після чого його затримали.

До будинку Мустафаєва прибув автозак, який перекрив вхід у двір. За попередніми даними, обшук був ініційований працівниками ФСБ.

Про це повідомляє організація «Кримська солідарність» на своїй сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

Відзначається, що обшуки в будинку кримського татарина пройшли вранці 4 вересня. У будинку перебувала його малолітня дочка, якій немає ще й двох років, а також літня хвора теща.

До будинку Мустафаєва прибув автозак, який перекрив вхід у двір. За попередніми даними, обшук був ініційований співробітниками ФСБ. За словами його дружини, в будинку шукали зброю. Були вилучені документи, телефони. Близько 9:30 Марлена Мустафаєва відвезли працівники силових структур.

Відзначимо, що Марлен Мустафаєв – правозахисник, який допомагав сім'ям українських політичних в'язнів.

Нагадаємо, під час протестів у центрі Сімферополя кримськотатарський активіст так званої «галявини протесту Стрілецька» підпалив себе.

Також відзначимо, що російські силовики в четвер, 19 липня, затримали дочку фігуранта «справи Хізб ут-Тахрір» Гульсум Алієву.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: