Карта ООС: ситуація на сході України на 11 листопада

Читать на русском

Протягом минулої доби, 11 листопада, російсько-окупаційні війська продовжували порушувати режим припинення вогню та вели обстріли оборонних позицій підрозділів Об’єднаних сил.

Загалом вчора російсько-окупаційні війська здійснили 10 прицільних обстрілів.

Луганський напрямок

Ворог здійснив 3 обстріли вдень та ввечері. Так, з близько 16:00 розриви декількох ворожих мін калібру 82 мм та відкриття вогню противником з гранатометів та стрілецької зброї зафіксували оборонці Новотошківського. Пізніше окупанти активно застосовували гранатомети різних типів та великокаліберні кулемети в районі Золоте-4. Проте адекватний вогонь у відповідь наших захисників із штатного піхотного озброєння примусив ворога припинити обстріл.

Вже ввечері, після 21:00 захисники Новолуганська зафіксували розриви близько 10 мін калібрів 120 та 82 мм.

Донецький напрямок

Російсько-окупаційні війська застосовували по оборонних позиціях підрозділів Об’єднаних сил гранатомети різних типів, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Непоодинокі обстріли наших оборонних позицій зафіксовано в районі н.п. Піски, Гнутове, Тарамчук та Мар’їнка.

Зазначимо, що обстановка в районі проведення операції Об’єднаних сил цілком контрольована нашими оборонцями. З метою збереження життя та здоров’я особового складу, наші захисники 7 разів відкривали адекватний вогонь у відповідь та ефективно придушували ворожі вогневі засоби.

За даними розвідки Об’єднаних сил, протягом минулої доби одного окупанта російсько-терористичних військ знищено, ще вісім загарбників – поранено.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: