Трамп звинуватив Обаму в виснаженні армії США

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп заявив, що ніколи не пробачить своєму попередникові Бараку Обамі виснаження американської армії.

Президент США Дональд Трамп заявив, що ніколи не пробачить своєму попередникові Бараку Обамі виснаження американської армії.

Як пише «Слово і Діло», так він відповів на критику з боку дружини екс-президента Мішель Обами, передає 9 листопада телеканал CNN.

Колишня перша леді США написала в своїй новій книзі мемуарів, що ніколи не пробачить Трампу його ролі в русі birther, прихильники якого звинувачують Барака Обаму в тому, що він був обраний президентом нелегітимно, оскільки отримав громадянство країни не по праву народження.

«У відповідь я теж висловлю розбіжність, я ніколи не пробачу (президента Барака Обаму. - Ред.) за те, що він зробив з армією США. Вона була виснажена, і мені довелося це виправляти», - заявив Трамп. Політик також підкреслив, що занепад армії зробив країну небезпечним місцем для громадян.

8 листопада Трамп в ході прес-конференції за підсумками виборів звинуватив свого попередника в тому, що саме він нібито допустив анексію Криму Росією.

Також Трамп заявив в інтерв'ю CBS, що проявляє жорсткість при контактах з президентом РФ Володимиром Путіним і активно допомагає Україні оборонятися, чого не робив Обама.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: