Новий обшук в анексованому Криму: є затримані

Читать на русском
Як повідомляється, обшук почався близько 6 години, в ньому брали участь близько двох десятків силовиків, які приїхали на трьох машинах.

В анексованому Криму вранці в четвер, 8 листопада, в селищі Азовське Джанкойського району пройшов обшук у будинку місцевого жителя Халіла Аблямітова, після чого силовики затримали його сина Аблялімі Аблямітова та його вагітну дружину Айджан.

Про це повідомляє «Радіо Свобода», передає «Слово і Діло».

Рефат ЧубаровГолова Меджлісу кримсько-татарського народу
Чубаров пообіцяв, що в Україні буде створено Міжнародний комітет «Крим» для захисту прав людиниСказано 16 серпня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Відзначено, що обох затриманих повезли до Сімферополя. Як повідомляється, обшук почався близько 6:00, в ньому брали участь близько двох десятків силовиків, які приїхали на трьох машинах.

Відомо також, що в будинку на момент обшуку перебували п'ятеро осіб разом із дитиною. Крім того, господарю будинку, хворому на астму, викликали швидку допомогу.

Нагадаємо, в Сімферополі суд заарештував кримського татарина Ділявера Гафарова, в квартирі якого напередодні близько третьої години ночі спрацівники ФСБ проводили обшуки.

Також відзначимо, МЗС висловило протест проти репресій у Криму.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: