Стало відомо, які законопроекти розглянуть депутати у вівторок

Читать на русском
Народні депутати планують розглянути законопроекти щодо безпеки та оборони, зокрема про розмінування Донбасу та прилеглу зону й ряд законопроектів аграрної політики.

У вівторок, 6 листопада, народні депутати планують розглянути законопроекти щодо безпеки та оборони, зокрема про розмінування Донбасу та прилеглу зону й ряд законопроектів аграрної політики.

Як пише «Слово і Діло», порядок денний ВР розміщено на сайті парламенту.

Погоджувальна рада: за що фракції та групи готові голосувати 6-9 листопадаРада на цьому тижні розгляне блок питань безпеки, аграрної політики і, можливо, створення ТСК з розслідування нападів на активістів.

Зокрема почати нардепи мають із розгляду проекту закону про протимінну діяльність, а також з документу щодо інженерно-технічного облаштування та утримання державного кордону.

Потім нардепи чекають на доповідь голови Комітету з питань податкової та митної політики Ніни Южаніної щодо проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України.

В списку є й зміни до Закону України «Про Державний бюджет України на 2018 рік» щодо фінансового забезпечення Конституційного Суду України.

Крім того, ряд перейменувань, внесення змін до Земельного кодексу та питання аграрної політики.

Нагадаємо, раніше спікер Андрій Парубій анонсував, що нардепи планують розглянути чотири законопроекти щодо безпеки та оборони та шість законопроектів аграрної політики.

Також стало відомо, коли ВР може проголосувати за бюджет.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: