Порошенко в Туреччині отримав ступінь почесного доктора

Читать на русском
Президент України розпочав візит до Туреччини з відкриття меморіальної таблички на будівлі, де в 1919-1922 роках перебувало посольство УНР

Президент Петро Порошенко отримав ступінь почесного доктора Стамбульського університету.

Про це повідомляє Twitter президента, пише Слово і Діло.

Як відомо, в суботу Президент України розпочав візит до Туреччини з відкриття меморіальної таблички на будівлі, де в 1919-1922 роках перебувало посольство Української Народної Республіки в Османській імперії.

Пізніше він побував в Стамбульському університеті.

«Для мене велика честь отримати ступінь почесного доктора Стамбульського університету і приєднатися до когорти інших шанованих політичних діячів, удостоєних цього звання», - зазначив Порошенко.

Він також подякував Стамбульському університету за відкриття кафедри української мови і активну програму обміну студентами.

Нагадаємо, 3 листопада відбудеться зустріч Петра Порошенка з Президентом Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом і засідання Стратегічної ради між Україною і Туреччиною.

Відзначимо, під час візиту до Туреччини президент України Петро Порошенко зустрінеться із Вселенським патріархом Варфоломієм.

Додамо, 9 жовтня 2017 року Президент України Петро Порошенко пообіцяв, що між Україною і Туреччиною будуть відкриті нові маршрути поромного сполучення.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: