У Києві поновили обмеження швидкості на зиму

Читать на русском
З 1 листопада в Києві на 17 основних магістралях поновили обмеження швидкості руху до 50 кілометрів за годину.
Ілюстративне фото.

З 1 листопада в Києві на 17 основних магістралях поновили обмеження швидкості руху до 50 кілометрів за годину.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький, передає «Радіо Свобода».

Радари TruCam: як ловитимуть і штрафуватимуть порушників ПДРВ Україні на дорогах у тестовому режимі почали працювати радари TruCam. Як працюють пристрої, розбиралися з експертами.

«Для тих, хто вже звик їздити 80 кілометрів за годину 17 основними магістралях Києва, нагадую, що з 1 листопада, відповідно до рішення КМДА, дозволена швидкість на всіх вулицях міста буде 50 кілометрів за годину», – зазначив Білошицький.

Він пояснив таке рішення наближенням зимового періоду.

Це обмеження знімуть 1 квітня 2019 року, уточнив Білошицький.

Нагадаємо, з 16 жовтня патрульні поліцейські почали притягати до відповідальності водіїв за перевищення встановлених обмежень швидкості руху. Цього дня закінчився пілотний режим із контролю швидкості. За перевищення більш ніж на 20 кілометрів за годину накладається штраф у розмірі 255 гривень, за перевищення більш ніж на 50 кілометрів за годину – 510 гривень.

З 8 жовтня патрульні поліцейські почали використовувати засоби для контролю за дотриманням швидкісних режимів TruCam у місцях концентрації ДТП та на аварійно-небезпечних ділянках доріг міжнародного значення.

9 жовтня Київрада ухвалила рішення про збільшення дозволеної швидкості до 80 км/год на 17 вулицях столиці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: