Вибух у будівлі ФСБ кваліфікували як теракт

Читать на русском
Біля будівлі Управління Федеральної служби безпеки РФ у Архангельській області в Архангельську стався вибух, загинула одна людина.
Місцевий житель проніс саморобний вибуховий пристрій.РИА Новости

Біля будівлі Управління Федеральної служби безпеки РФ у Архангельській області в Архангельську стався вибух, загинула одна людина.

Як пише «Слово і Діло», про це ТАСС повідомили в екстрених службах.

Трагедія в Керчі: теракт чи підліткова злочинність?17 жовтня в Керченському політехнічному коледжі в анексованому Росією Криму відбулося масове вбивство. Про ситуацію поговорили з експертами.

Джерело уточнило, що загиблий не був працівником управління, його особу встановлюють. Пізніше в інформаційному центрі Національного антитерористичного комітету РФ повідомили, що вибух стався «на вході до будівлі управління ФСБ».

Губернатор регіону Ігор Орлов повідомив: «Троє осіб перебувають у лікарні … Є загиблий, особа якого встановлюється».

Слідчий комітет Російської Федерації розслідує вибух в управлінні ФСБ в Архангельську як теракт, у вчиненні якого підозрює загиблого 17-річного хлопця.

«За попередньою інформацією, в результаті події загинув 17-річний місцевий житель, який проніс до будівлі саморобний вибуховий пристрій», – заявляє відомство.

Нагадаємо, 17 жовтня у Керчі в анексованому Криму 18-річний студент 4-го курсу Владислав Росляков розстріляв із рушниці людей у коледжі, крім того, був вибух, а пізніше в речах Влада знайшли вибухівку.

Росляков після стрілянини по людях наклав на себе руки. Загалом, тоді загинула 21 людина. У списку загиблих було 15 студентів, зокрема й неповнолітні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: