У неділю можуть обмежити роботу трьох станцій метро в Києві

Читать на русском
Після закінчення гри для належного перевезення пасажирів можливе обмеження на вхід на станції «Палац спорту», ​​«Олімпійська» та «Площа Льва Толстого».

У Києві 28 жовтня можуть обмежити роботу трьох станцій метро в зв'язку з проведенням футбольного матчу між командами «Динамо» та «Львів».

Про це повідомляється в Twitter столичного метрополітену.

«28.10, в зв'язку з проведенням на НСК «Олімпійський» матчу між «Динамо» і «Львів», можливі зміни в роботі метро», - йдеться в повідомленні.

За інформацією прес-служби метрополітену, після закінчення гри для належного перевезення пасажирів можливе обмеження на вхід на станції «Палац спорту», ​​«Олімпійська» та «Площа Льва Толстого».

«Ігри нескорених»: історія змагань та участь УкраїниInvictus Games – паралімпійські змагання для інвалідів війни, засновані принцем Гарі. Українська збірна бере в них участь вперше.

Нагадаємо, в неділю, 28 жовтня, в рамках 13-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги зіграють одеський «Чорноморець» і львівські «Карпати», київське «Динамо» і ФК «Львів», полтавська «Ворскла» і донецький «Олімпік».

Початок матчу о 17.00.

Раніше ми писали, що українець Олександр Зозуляк виборов срібну медаль у стрільбі з лука на «Іграх нескорених».

Більш про змагання - за посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: