У Нацполіції розповіли, які машини викрадають найчастіше

Читать на русском

Найчастіше машини викрадають влітку. Також серед лідерів авто марки Toyota. Про те, чи вдається знайти машини розповів  Аброськін.

Найчастіше авто преміум-класу викрадали у Києві, на другому місці - Одеська область.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін на сторінці у Facebook.

Як змінився автопарк органів державної влади з 2014 року«Слово і Діло» дослідило, як за останні два роки змінилася кількість автомобілів, що перебувають у розпорядженні центральних органів державної влади.

За його словами, найчастіше транспорт викрадають влітку, а найпоширеніша марка - Toyota.

Тоді як найбільша кількість викрадених автомобілів преміум класу була в Києві, 221 випадок.

Також Аброськін повідомив, що за підсумками роботи у 2018 році за відсутність комплексного підходу у розкритті викрадення автівок звільнили з посади керівника управління карного розшуку столичної Нацполіції, а загалом 27 працівників цього підрозділу отримали дисциплінарні стягнення.

Раніше «Слово і Діло» писало, що з 8 жовтня патрульна поліція почала використовувати радари вимірювання швидкості TruCam.

Нагадаємо, працівники патрульної поліції протягом першого дня повноцінного застосування TruCam склали 231 адміністративний документ на водіїв за порушення ними швидкісного режиму.

Також стало відомо на низці вулиць Києва дозволять рух зі швидкістю до 80 кілометрів за годину.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: