ЗМІ дізналися, де і коли можуть зустрітися Трамп і Путін

Читать на русском
Президенти США і РФ Дональд Трамп і Володимир Путін можуть зустрітися в листопаді поточного року.

Президент США Дональд Трамп може зустрітися зі своїм російським колегою Володимиром Путіним у цьому році в Парижі або на саміті G20, який відбудеться в Буенос-Айресі.

Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на високопосадового американського чиновника.

Зазначається, що мова йде про можливу зустріч у Франції на заходах, пов'язаних зі столітньою річницею закінчення Першої світової війни. Крім того, можлива зустріч лідерів двох країн на саміті G20 в Буенос-Айресі, який розпочнеться 30 листопада.

Раніше в РФ заявили, якщо у президента США Дональда Трампа є інтерес до продовження діалогу зі своїм російським колегою Володимиром Путіним, Москва готова розглянути питання організації такої зустрічі.

Як відомо, перша повноформатна зустріч Путіна з Трампом відбулася 16 липня 2018 року в Гельсінкі. Тоді президенти спілкувалися тет-а-тет понад дві години.

Потім відбулася спільна прес-конференція лідерів країн, під час якої вони повідомили, що обговорювали ситуацію в Сирії, Україні, Ірані, а також питання можливого втручання РФ у американські вибори і будівництва газопроводу «Північний потік - 2».

Реакція сосцетей на минулу зустріч лідерів країн - в нашому огляді.

Днями раніше повідомлялося, що президент Росії Володимир Путін і американський лідер Дональд Трамп можуть взяти участь в Арктичному саміті, який за ініціативою Фінляндії може пройти в кінці лютого.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: