У РФ заявили, що готові організувати зустріч Путіна і Трампа

Читать на русском
У міністерстві закордонних справ РФ повідомили, що в Кремлі не отримували від США пропозицію про зустріч президента Сполучених Штатів Дональда Трампа з главою російської держави Володимиром Путіним.

Якщо у президента США Дональда Трампа є інтерес до продовження діалогу зі своїм російським колегою Володимиром Путіним, Москва готова розглянути питання організації такої зустрічі.

Про це заявив директор департаменту Північної Америки міністерства закордонних справ РФ Георгій Борисенко, пише Слово і Діло.

Відповідаючи на питання, чи можлива зустріч між двома президентами в Парижі 11 листопада на заходах з нагоди святкування 100-річчя від дня закінчення Першої світової війни, Борисенко підкреслив, що «контакт, звичайно, можливий».

Чиновник уточнив, що з американського боку такі пропозиції не надходили.

Трамп і Путін провели зустріч у Гельсінкі: що пишуть у соцмережахДональд Трамп і Володимир Путін провели переговори в Гельсінкі. Слово і Діло зібрало, що про підсумки зустрічі думають у соцмережах.

Як відомо, Перша Повноформатна зустріч Путіна з Трампом відбулася 16 липня 2018 року в Гельсінкі. Тоді президенти спілкувалися тет-а-тет понад дві години.

Потім відбулася спільна прес-конференція лідерів країн, під час якої вони повідомили, що обговорювали ситуацію в Сирії, Україні, Ірані, а також питання можливого втручання РФ у американські вибори і будівництва газопроводу «Північний потік - 2».

Реакція сосцетей на минулу зустріч лідерів країн - в нашому огляді.

Днями раніше повідомлялося, що президент Росії Володимир Путін і американський лідер Дональд Трамп можуть взяти участь в Арктичному саміті, який за ініціативою Фінляндії може пройти в кінці лютого.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: