Турчинов розповів про початок будівництва сучасного розвідцентру

Читать на русском
Секретар РНБО заклав символічну капсулу у фундамент нового розвідувального центру, а також оглянув будівництво об'єктів соціальної сфери.

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов повідомив про початок будівництва сучасного розвідувального центру європейського рівня.

Секретар РНБО заклав символічну капсулу у фундамент нового розвідувального центру, а також оглянув будівництво об'єктів соціальної сфери.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби РНБО, передає «Слово і Діло».

За словами Турчинова, незважаючи на складну економічну ситуацію, фінансування сектора безпеки і оборони щорічно збільшується.

«Але будь-яка сучасна техніка й технології, будь-яка зброя не працює без професіоналів, які забезпечують реалізацію поставлених державою завдань. Саме від вашого професіоналізму, патріотизму, відповідальності й героїзму залежить майбутнє української розвідки та наш шлях до перемоги», – сказав він.

Олександр ТурчиновКерівник центрального штабу партії "Народний фронт"
Турчинов заявив, що в кожній області буде створена бригада територіальної оборониСказано 26 червня 2018 р.Статус обіцянки: Виконано

Секретар РНБО заклав символічну капсулу до фундаменту нового розвідувального центру, а також оглянув будівництво об'єктів соціальної сфери, зокрема гуртожитків і будинків малосімейного типу для офіцерів розвідки, а також ознайомився з новітніми зразками озброєння та спецзасобів.

Раніше Турчинов назвав розмір оборонного бюджету на 2019 рік.

Також нагадаємо, він прокоментував заяву Міноборони РФ щодо «Боїнга».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: