США мають намір вийти зі Всесвітнього поштового союзу

Читать на русском
В адміністрації Трампа уточнюють, що остаточне рішення про терміни виходу з Всесвітнього поштового союзу ще не прийнято, Держдепартамент і UPU протягом цього року будуть проводити консультації.

США мають намір вийти з Всесвітнього поштового союзу (UPU).

Про це повідомляє The Hill з посиланням на представника адміністрації президент США Дональда Трампа, пише «Слово і Діло».

Офіційний Вашингтон незадоволений тим, що союз встановив занижені збори для невеликих посилок із КНР та ряду інших країн. Таким чином, із-за кордону можна відправляти невеликі посилки в США за тарифами нижчими, ніж встановлені для американських поштових служб. У Білому домі вважають таку систему несправедливою, оскільки вона грає проти американських компаній і дозволяє Китаю наповнювати ринок США дешевими товарами.

В адміністрації Трампа уточнюють, що остаточне рішення про терміни виходу з Всесвітнього поштового союзу ще не прийнято, Держдепартамент і UPU протягом цього року будуть проводити консультації. Якщо Штати доб'ються поступок для себе, то відкличуть заяву про вихід із організації.

Нагадаємо, що після того, як Дональд Трамп став президентом, Сполучені Штати встигли вийти з Транс-Тихоокеанського економічного партнерства, Паризької угоди по клімату і ЮНЕСКО - організації ООН із питань освіти, науки і культури.

Раніше в США ще один штат визнав Голодомор геноцидом українців.

Також відзначимо, США готують санкції проти компаній РФ в Сирії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: