Активісти ОУН мають намір знести пам'ятник Ватутіну в Києві

Читать на русском
Активісти добровольчого руху ОУН планують 14 жовтня, під час святкування Дня захисника України, знести пам'ятник генералу Ватутіну в Києві.

Активісти добровольчого руху ОУН планують 14 жовтня, під час святкування Дня захисника України, знести пам'ятник генералу Ватутіну в Києві.

Звернення до своїх прихильників із закликом взяти участь у декомунізації опубліковано на Facebook-сторінці ОУН, передає «Слово і Діло».

«14 жовтня 2018 року добровольчийі рух ОУН запрошує всіх небайдужих взяти участь в акції по декомунізації радянських сатанинських ідолів. Збираємося о 11:00 біля станції метро «Арсенальна» і йдемо в Маріїнський парк, щоб максимально пошкодити радянських ідолів - арсенальського більшовика-заколотника і окупанта Ватутіна. Минулої середи такий план заходів остаточно затвердив оргкомітет зі святкування дня створення УПА», - анонсують свою акцію націоналісти.

Пише в Facebook про знесення пам'ятника Ватутіну також лідер добровольчого руху ОУН Микола Коханівський. За його даними, ламати пам'ятник визволителю Києва від фашистів будуть активісти ОУН, «Чорного комітету», «Білого молота» та ГО «Смуга».

Раніше у Львівській області освятили меморіал воїнам УПА.

Також нагадаємо, жителям Львівської області рекомендували вивішувати прапори ОУН.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: