Суд дозволив ОУН патрулювати центр Києва 9 травня

Читать на русском
Також в ОУН закликали затримувати всіх, хто прийде з символікою, забороненою законом, але не бити і не застосовувати сльозогінний газ.

Окружний адміністративний суд Києва відхилив позов Інституту правової політики та соціального захисту (директор Олена Бережна) про заборону патрулювання центру міста 9 травня представникам добровольчого руху «ОУН».

Про це йдеться в рішенні суду, опублікованому на сторінці «ОУН» в Facebook, пише «Слово і Дело».

Ігор ГузьНародний депутат України
Гузь обіцяє допомогти створити на Волині музей національно-визвольних змагань ОУН–УПАСказано 8 лютого 2018 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Друзі, ми виграли суд у ватниці і колаборантки Бережний. Бережна подавала позов до суду, вимагаючи заборонити добровольчому руху «ОУН» патрулювати завтра, 9 травня, центр Києва з метою виявлення антиукраїнського елементу. Суд відхилив позов Бережної», - йдеться в повідомленні на сторінці руху.

Бережна просила суд усунути перешкоди в здійсненні права на свободу мирних зібрань на 9 травня. Позивач також просив визнати заявку руху 4 травня на здійснення громадського патрулювання вулиць в центрі Києва 9 травня для виявлення тих, хто використовує заборонену законом символіку.

Також в ОУН закликали затримувати всіх, хто прийде з символікою, забороненою законом, але не бити і не застосовувати сльозогінний газ.

Нагадаємо, в центрі Києва 9 травня перекриють рух.

Також відзначимо, що СБУ попередила провокації спецслужб РФ до 9 травня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: