Суд призупинив розгляд скарги Охендовського на зупинку слідства

Читать на русском
Столичний райсуд не завершить розгляд скарги екс-голови ЦВК доки Апеляційний суд не ухвалить рішення за скаргою САП.
Михайло Охендовський

Суд зробив перерву в розгляді скарги підозрюваного детективами НАБУ в отриманні неправомірної вигоди колишнього голови Центральної виборчої комісії Михайла Охендовського на постанову прокурора САП про призупинення слідства.

Таке рішення 11 жовтня ухвалив Печерський районний суд міста Києва, повідомив «Слову і Ділу» прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Віталій Кравець.

За його словами, суд вирішив зробити перерву в судовому засіданні до ухвалення рішення Апеляційним судом Києва за скаргою прокурора САП на ухвалу Печерського суду, якою зобов'язали правоохоронців ухвалити остаточне рішення в справі.

«Вочевидь, рішення слідчого судді Печерського районного суду багато в чому залежатиме від висновків, які попередньо зробить Апеляційний суд Києва», – вважає Кравець.

Прокурор повідомив, що засідання в Київському апеляційному суді заплановане на 14:45 24 жовтня, а розгляд скарги на постанову про зупинення слідчим суддею Печерського суду буде продовжений о 15:40 6 листопада.

Нагадаємо, суд відсторонив детектива НАБУ від справи Охендовського. Раніше САП не поновила досудове розслідування щодо екс-голови Центрвиборчкому. Також у прокуратурі закликали утриматися від оцінок слідства в справі Охендовського.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: