Під Одесою підірвали авто чиновниці (доповнено)

Читать на русском
Невідомий кинув вибуховий пристрій в автомобіль ВАЗ-2108, який стояв у дворі приватного домоволодіння в селі Випасне.

В Одеській області підірвали автомобіль секретаря Мологовської об'єднаної територіальної громади Білгород-Дністровського району Олени Дрогомощенко.

Про це повідомляє УНІАН із посиланням на власні джерела в обласній поліції, пише «Слово і Діло».

Так, у ніч на неділю, 7 жовтня, невстановлений зловмисник кинув вибуховий пристрій в автомобіль ВАЗ-2108, який стояв у дворі приватного домоволодіння в селі Випасне. За попередньою інформацією, автомобіль пошкоджений вибухом бойової осколкової гранати РГД-5.

Поліція зареєструвала кримінальне провадження за ст. 194 (навмисне пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють обставини злочину.

У свою чергу видання Думская повідомляє, що два роки тому злочинці викрали батька Олени Дрогомощенко Михайла, також депутата сільради, вивезли його в ліс і жорстоко побили. Потерпілому вдалося дістатися до дороги, де його підібрали місцеві жителі. Особи викрадачів поліція не встановила досі.

Напередодні пізно ввечері на Люстдорфській дорозі в Одесі сталася стрілянина, у результаті якої був поранений один чоловік.

За інформацією ЗМІ, напад було скоєно на одного з учасників організації Автомайдан Одеса, лідером якої є Євген Резвушкін.

{embe]}

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: