Зведення штабу ООС 5 жовтня: 20 обстрілів, троє поранених

Читать на русском
Поблизу Луганського окупанти здійснили два обстріли з мінометів калібру 120 мм. Українські позиції біля Кримського, Оріхово і Майського були обстріляні з мінометів 82 мм калібру.

За минулу добу, 5 жовтня, в районі проведення операції Об'єднаних сил терористи 20 разів обстріляли позиції українських військовослужбовців, п'ять разів застосувавши заборонене озброєння.

Як повідомляє прес-центр ООС, бойовики вели прицільний вогонь із мінометів калібру 120 і 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, пише «Слово і Діло».

Чому влада заговорила про миротворців та як скоро місія з'явиться на Донбасі?Зусилля учасників Нормандського формату спрямовані на розробку проекту миротворчої місії ООН. Кабмін представив модель місії ООН.

Обстріли були зафіксовані в районі населених пунктів Кримське, Оріхово, Луганське, Майське, Шуми, Південне, Красногорівка, Мар'їнка, Павлопіль, Гнутове, Водяне та Широкино.

Поблизу Луганського окупанти здійснили два обстріли з мінометів калібру 120 мм. Українські позиції біля Кримського, Оріхово і Майського були обстріляні з мінометів 82 мм калібру.

У штабі також додали, що в результаті бойових дій троє українських військових отримали поранення. За даними розвідки, протягом доби трьох окупантів знищили і троє були поранені.

З початку доби позиції Об'єднаних сил в районі населених пунктів Кримське, Оріхово, Вільне, Водяне та Гнутове чотири рази були обстріляні з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. В результаті обстрілу був поранений один військовий.

Раніше повідомлялося, що від бойових дій на Донбасі постраждали 23 дитини.

Також нагадаємо, Курц розповів про фінансову допомогу Донбасу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: