«Союз» із космонавтами повернувся з МКС на Землю

Читать на русском

На Землю повернувся Союз з космонавтом і двома астронавтами NASA. 4 жовтня на Міжнародної космічної станції завершилася робота 56-ї експедиції.

Апарат космічного корабля «Союз МС-08» з російським космонавтом і двома астронавтами NASA повернувся з Міжнародної космічної станції на Землю вдень у четвер.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє російський Інтерфакс.

«Є посадка», - висвітився напис на великому екрані в залі Центру управління польотами в підмосковному Королеві. Капсула приземлилася на південний схід від міста Жезказган в Казахстані.

Членів екіпажу евакуювали з апарату.

«Самопочуття членів екіпажу хороше», - відзначили в Центрі управління польотами.

Члени міжнародного екіпажу транспортного пілотованого корабля космонавт Роскосмосу Олег Артем'єв, астронавти NASA Ендрю Фойстел і Річард Арнольд стали учасниками 56-ої тривалої експедиції.

Після розстикування ТПК «Союз МС-08» з МКС і до прибуття на борт станції учасників наступної експедиції роботу на орбіті продовжить екіпаж у складі космонавта Сергія Прокоп'єва (Роскосмос), астронавта Серін Ауньyoн-Ченселлор (NASA) і астронавта Олександра Герст (ESA).

Нагадаємо, 4 жовтня на Міжнародної космічної станції завершилася робота 56-ї експедиції.

Троє членів екіпажу - астронавти Річард Арнольд і Ендрю Фойстел (обидва США), а також росіянин Олег Артем'єв - повернулися на Землю.

Раніше астронавт NASA Ріки Арнольд на борту Міжнародної космічної станції опублікував новий знімок Чорного моря.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: