Кабмін ухвалив рішення про початок опалювального сезону в Україні

Читать на русском
Офіційно опалювальний сезон в Україні стартує 15 жовтня, але влада на місцях може ухвалювати рішення про старт подачі опалення в будинки, враховуючи реальні погодні умови.

Офіційно опалювальний сезон в Україні стартує 15 жовтня, але влада на місцях може приймати рішення про старт подачі опалення в будинки, враховуючи реальні погодні умови.

Про це під час засідання Кабінету міністрів у середу, 3 жовтня, заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, пише «Слово і Діло».

Зима близько: які обіцянки дають політики в зв'язку з опалювальним сезономЗниження тарифів, субсидії, ціна на газ – що обіцяють політики до та під час опалювального сезону, розбиралося Слово і Діло.

«Ми сьогодні приймаємо рішення про початок опалювального сезону з 15 жовтня. Але кожен орган місцевого самоврядування має право індивідуально визначитися, коли почати опалювальний сезон з огляду на реальні погодні умови», – заявив Гройсман.

Прем'єр-міністр також запевнив, що в Києві гарячу воду та опалення подадуть найближчим часом.

«До мене звернувся київський міський голова за допомогою в цьому питанні. Уряд усім, чим зміг, допоміг, для того, щоб питання було вирішене найближчими днями, можливо, в найближчий тиждень, Київ отримав усі житлово-комунальні послуги, включаючи з гарячою водою й теплом», – додав Гройсман.

Раніше в уряді відклали підвищення ціни на газ для населення.

Також нагадаємо, з'ясувалося, чи вистачить Україні запасів газу на опалювальний сезон.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: