У поліції зафіксували хвилю дитячих самогубств

Читать на русском
Правоохоронці відзначають низку випадків дитячого суїциду в різних регіонах України, які трапилися один за одним.

Правоохоронці відзначають низку випадків дитячого суїциду в різних регіонах України, які трапилися один за одним.

Як пише «Слово і Діло», про це перший заступник голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін повідомив у Facebook:

Від чого українці помирають найчастіше?«Слово і Діло» розібралося в сумній статистиці Держстату щодо смертності в Україні і головних її причинах.

«Лише за вчора в трьох областях – Дніпропетровській, Запорізькій і Києві – самогубством покінчили життя три дитини, 2000, 2004 та 2005 років народження, вистрибнувши з багатоповерхових будинків», – зазначив він.

За його словами, у вівторок, 2 жовтня, покінчили з життям дві дівчини в Маріуполі, 2002 та 2004 року народження.

«Стрибнувши з даху багатоповерхового будинку, залишили передсмертну записку зі словами «я устала... и не доживу до двадцати лет»_, – зазначив Аброськін.

Також заступник голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін запитав риторично: «Може, нам (дорослим – ред.) потрібно зупинитися в нашому нескінченному бігові й повернутися до наших дітей?!».

Нагадаємо, насильство й жорстокість у сім'ях є основною причиною майбутніх проблем із законом у підлітків. «Слово і Діло» відстежило зв'язок між підлітковою злочинністю й домашнім насильством.

Також президент підписав закон про кримінальну відповідальність за доведення до самогубства.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: