Нічна стрілянина в Києві: в ЗМІ з'явилися подробиці

Читать на русском
Поліцейські знайшли труп чоловіка з вогнепальними пораненнями в лісосмузі поблизу місця перестрілки.

У будинку в Печерському районі Києва, на який у ніч із 30 вересня на 1 жовтня був скоєний напад, живе суддя Деснянського районного суду Києва Наталія Буша з чоловіком-адвокатом і дочкою.

Про це повідомляє «Судово-юридична газета» в понеділок, 1 жовтня, пише «Слово і Діло».

Двоє нападників із вогнепальною зброєю схопили адвоката Андрія Бушу, який повертався із супермаркету. Вони побили адвоката, прострелили йому ноги й потягли до будинку. Дізнавшись код від сейфу, грабіжники заволоділи цінностями в розмірі 4300 доларів, 300 євро та намистом із дорогоцінних каменів. Весь цей час у будинку перебувала й суддя Наталія Буша з малолітньою дитиною, яких грабіжники під загрозою пістолету закрили в туалеті.

Тікаючи, злочинці хотіли кинути в будинок гранату, але Наталія Буша буквально вмовила їх цього не робити, побоюючись, що постраждає дитина. Після цього суддя викликала поліцію та швидку допомогу.

Незабаром після цього зловмисники зіткнулися з екіпажем патрульної поліції, відкрили по поліцейських вогонь і кинули в них гранату. Один із поліцейських отримав поранення. Поліцейські знайшли труп чоловіка з вогнепальними пораненнями в лісосмузі поблизу місця перестрілки. Тіло може належати одному зі зловмисників, які стріляли в правоохоронців. Зараз іде розшук другого злочинця.

Раніше ЗМІ оприлюднили відео перестрілки в Харкові.

Також нагадаємо, на виборчій дільниці в Одеській області сталася перестрілка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: