У Харкові сталася стрілянина, є постраждалий

Читать на русском
Конфлікт стався між чотирма чоловіками, які перебували в нежитловому приміщенні, й перехожим.

У неділю, 26 серпня, в нежитловому приміщенні в районі площі Героїв Небесної Сотні в Харкові стався конфлікт зі стріляниною.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

Начальник районної поліції запровадив оперативний план «Грім», під час якого працівники Основ'янського відділу поліції разом із патрульними затримали підозрюваного – 42-річного харків'янина. При собі він мав травматичний пістолет «Форт-12», який, за його словами, він знайшов на вулиці. Також до відділу поліції були доправлені троє людей, які перебували в будівлі.

За попередніми даними, між чотирма чоловіками, які перебували в нежитловому приміщенні, й перехожим стався конфлікт. У результаті один з учасників конфлікту витягнув пістолет і відкрив вогонь по кривднику.

«45-річний громадянин отримав тілесні ушкодження у вигляді рваної рани щоки. Після отримання медичної допомоги він відмовився від шпиталізації», – уточнили в поліції.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі терміном від 3 до 7 років. Зараз зловмисник затриманий згідно зі ст. 208 КПК України та утримується під вартою.

Раніше в Рівному на парковці застрелили місцевого підприємця.

Нагадаємо, в Одесі невідомий відкрив вогонь, поранивши чоловіка. Він був ушпиталений із пораненнями грудної клітки та передпліччя.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: