На хабарі спіймали одного з начальників сервісного центру МВС

Читать на русском
Правоохоронці провели обшуки за місцем проживання, а також інші першочергові слідчі (розшукові) дії.

Під час отримання хабара викрили начальника управління логістики головного сервісного центру МВС України та його посередника.

Про це повідомляє відділ зв'язків із громадськістю та засобами масової інформації Генеральної прокуратури України, передає «Слово і Діло».

Відзначається, що чиновника та його посередника спіймали в порядку ст. 208 КПК України під час отримання від приватного підприємця другої частини неправомірної вигоди в сумі 1 тис. 500 євро.

Зловмисник розробив злочинну схему, спрямовану на систематичне вимагання й отримання через посередника неправомірної вигоди від громадянина на загальну суму 3 тис. 300 євро за безперешкодне отримання приватним підприємцем свідоцтв про узгодження конструкцій транспортних засобів (встановлення газового обладнання на транспортні засоби) згідно з поданими ним заявками до головного сервісного центру МВС України.

Правоохоронці провели обшуки за місцем проживання, а також інші першочергові слідчі (розшукові) дії. Затриманому службовцю повідомили про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України, а його спільнику – за ч. 5 ст. 27 ч. 3 ст. 368 КК України. Також вирішується питання про звернення до суду з клопотаннями про обрання їм запобіжного заходу.

Також нагадаємо, що колишньому працівнику СБУ повідомили про підозру.

Раніше повідомлялося, чиновник облради вимагав хабара за оренду приміщень міськлікарні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: