Як вони працюють над своїми деклараціями. Нардеп Заружко

Читать на русском
У Валерії Заружко немає ані квартири, ані земельних ділянок. Зате є два автомобілі та дві шуби.
Слово і Діло

За рік до виборів «Слово і Діло» продовжує стежити за тим, як народні обранці виконують свої обіцянки, почитати про це можна в рубриці «Обіцянки в країні чудес». Тепер ми вирішили подивитися неробочий бік життя парламентарів і вивчити їхні декларації. Сьогодні подивимось, як за час депутатства змінилися статки Валерії Заружко (фракція Радикальної партії Олега Ляшка).

Заружко пройшла до Верховної Ради лише в грудні минулого року після того, як Андрія Артеменка позбавили депутатського мандата.

Чим володіє новоспечена нардеп Заружко: багато готівки та жодної нерухомості (доповнено)Новий член парламенту від фракції Радикальної партії не задекларувала нерухомість, хоча проживає під Києвом.

Згідно з деклараціями за 2016 і 2017 роки, в Заружко немає жодного нерухомого майна. З цінного майна вона декларувала дві хутряні шуби.

У 2016 році у власності депутата було два автомобілі – Toyota Corolla і Honda CR-V. Її дохід від підприємницької діяльності склав 406 тисяч 549 гривень, дохід від відчуження нерухомості – 119 тисяч 675 гривень. На банківських рахунках у неї було 4 тисячі 867 доларів і 185 гривень, готівкою – 300 тисяч доларів, 50 тисяч євро та 300 тисяч гривень. Дохід від підприємницької діяльності її чоловіка Сергія Заружка склав 90 тисяч 374 гривні.

Минулого року, крім шуб, Заружко задекларувала автомобілі Honda CR-V і Toyota Prado. Її зарплата склала 25,6 тисячі гривень, дохід від підприємницької діяльності – 50 тисяч гривень, дохід від відчуження рухомого майна – 220 тисяч гривень. Готівкою нардеп зберігала 300 тисяч доларів, 50 тисяч євро та 300 тисяч гривень. Її чоловік отримав 1 мільйон 10 тисяч 660 гривень від підприємництва.

Нагадаємо, раніше «Слово і Діло» вивчало, скільки землі було в депутатів Радикальної партії в 2017 році.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: