До бази «Миротворця» потрапив намісник Києво-Печерської лаври

Читать на русском
Намісник Києво-Печерської Лаври митрополит Павло (Петро Лебідь) потрапив в розділ Чистилище на сайті Миротворець.

Намісник Києво-Печерської Лаври митрополит Павло (Петро Лебідь) потрапив в розділ Чистилище на сайті Миротворець.

Як пише «Слово і Діло», ресурс називає його «антиукраїнським пропагандистом і противником незалежності українського православ'я».

Підставою для внесення до бази стало відео в YouTube, де митрополит загрожує «божим прокляттям» тим, хто наважиться повернути Українській церкві Києво-Печерську Лавру.

Раніше російський актор Дмитро Орлов, відомий за ролями у фільмах Брат-2 і Cестри, потрапив до бази даних відомого українського ресурсу Миротворець.

Також до бази «Миротворця» потрапив лідер легендарної британської рок-групи Причинами для внесення Вотерса до бази вказані антиукраїнська пропаганда, замах на територіальну цілісність України та участь у спробах легалізації анексії Криму Росією.

Як повідомлялося «Миротворець» оприлюднив дані радянського і російського композитора Олександри Пахмутової.

Нагадаємо, російська співачка і телеведуча Анна Семенович потрапила в базу даних «Миротворця» через відвідування анексованого Криму.

Екс-учасниця російського гурту t.A.T.u Олена Катіна потрапила в базу даних сайту «Миротворець» через відвідування непідконтрольною Києву території Донбасу.

«Миротворець» публікує дані співвітчизників і тих, хто загрожує національній безпеці України. У його базах даних значаться діячі культури, журналісти, в тому числі іноземні, політики, а також бойовики з самопроголошених Донецької і Луганської народних республік.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: