До бази даних «Миротворця» внесений актора з «Брата-2»

Читать на русском
Російський актор Дмитро Орлов, відомий за ролями у фільмах Брат-2 і Cестри, потрапив до бази даних відомого українського ресурсу Миротворець.

Російський актор Дмитро Орлов, відомий за ролями у фільмах «Брат-2» і «Cестри», потрапив до бази даних відомого українського ресурсу «Миротворець».

Як уточнюється на сайті, артист був внесений до списку «недоброзичливців» за «свідоме порушення державного кордону України» та гастрольну діяльність в Криму, пише «Слово і Діло».

Антон ГеращенкоРадник Міністра внутрішніх справ України
Геращенко заявив, що проект «Миротворець» не буде закрито ні за яких обставинСказано 20 січня 2017 р.Статус обіцянки: Виконано

Раніше в базу даних потрапили засновник Pink Floyd Роджер Вотерс, французький діджей Крістоф Ле Фріан і багато інших діячів культури.

Також «Миротворець» оприлюднив дані радянського і російського композитора Олександри Пахмутової.

Нагадаємо, російська співачка і телеведуча Анна Семенович потрапила в базу даних «Миротворця» через відвідування анексованого Криму.

Екс-учасниця російського гурту t.A.T.u Олена Катіна потрапила в базу даних сайту «Миротворець» через відвідування непідконтрольною Києву території Донбасу.

«Миротворець» публікує дані співвітчизників і тих, хто загрожує національній безпеці України. У його базах даних значаться діячі культури, журналісти, в тому числі іноземні, політики, а також бойовики з самопроголошених Донецької і Луганської народних республік.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: