До бази «Миротворця» потрапила ще одна співачка з Росії

Читать на русском
Російська співачка й телеведуча Анна Семенович потрапила до бази даних Миротворцяь через відвідування анексованого Криму.

Російська співачка й телеведуча Анна Семенович потрапила до бази даних «Миротворця» через відвідування анексованого Криму.

Як передає «Слово і Діло» з посиланням на «112 Україна», причиною публікації даних співачки став її візит до Криму, а також «участь у спробах легалізації анексії» півострова.

Антон ГеращенкоРадник Міністра внутрішніх справ України
Геращенко заявив, що проект «Миротворець» не буде закрито ні за яких обставинСказано 20 січня 2017 р.Статус обіцянки: Виконано

Крім того, наголошується, що минулого тижня Семенович виступила в Донецьку на святкуванні Дня працівника торгівлі, а в 2014 році вона фотографувалася у футболці з написом «Не смішіть мої «Іскандери».   Раніше екс-учасниця російського гурту t.A.T.u Олена Катіна потрапила до бази даних сайту «Миротворець» через відвідування непідконтрольної Києву території Донбасу.

Також до бази «Миротворця» потрапили 19 суддів Конституційного суду РФ.

Нагадаємо, всі виконавці головних ролей серіалу «Свати» потрапили до бази «Миротворця».

Син кубинського революціонера Че Гевари Ернесто Гевара потрапив до розділу «Чистилище» українського сайту «Миротворець».

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: