З'ясувалося, коли ДБР відкриє перші справи проти топ-чиновників

Читать на русском
Нова структура працюватиме навіть без відповідного приміщення, оперативних підрозділів та керівної ланки.

Державне бюро розслідувань відкриє перші провадження у листопаді після обрання слідчих територіальних управлінь та призначення їх на посади.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба ДБР з посиланням на голову служби Романа Труби.

ДБР: як обирають кадри та чи все готово до запускуДиректор Державного бюро розслідувань Роман Труба заявив, що відмовив конкурсній комісії в розгляді питання про призначення 27 осіб на керівні посади відомства. Більше про ДБР знають експерти.

«У нас немає можливості чекати - ми розпочнемо роботу з тими ресурсами, які є: без відповідного приміщення, оперативних підрозділів та керівної ланки. Це відбудеться у листопаді цього року одразу після призначення на посади слідчих територіальних управлінь», - сказав Труба 18 вересня під час засідання Комітету міністрів Ради Європи у Страсбурзі.

Він нагадав про те, що штат Державного бюро розслідувань складає 1,5 тисячі осіб. «Ми оголосили найбільший в країні конкурс на 674 посади, який вже добігає кінця. Вже обрано 320 переможців конкурсу. Частина з них призначена на посаду», - додав він.

Також важливим кроком для ефективної роботи Бюро є передача матеріалів поліграфу 27 переможців конкурсу на керівні посади, який проводила зовнішня комісія, зауважив Труба.

Нагадаємо, 18-19 вересня Директор ДБР Роман Труба знаходиться з робочим візитом у Страсбурзі.

Зазначимо, 4 вересня Труба призначив 5 заступників директорів теруправлінь ДБР. Усі кандидати пройшли психофізіологічне дослідження за допомогою поліграфа.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: