У Києві затримали довірену особу Кадирова – ЗМІ

Читать на русском
Син колишнього повпреда голови Чечні прибув до Києва, щоб провести переговори з підприємцем, проте той не побажав ділитися своїм бізнесом і навів на нього та його людей силовиків.
Затримання Адама Цицулаєва. «Інформатор»

У понеділок, 17 вересня, правоохоронці затримали на вулиці Кирило-Мефодіївській в Києві Адама Цицулаєва - сина колишнього представника голови Чечні Рамзана Кадирова в Україні.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на «Інформатор».

Син колишнього повпреда голови Чечні прибув до Києва, щоб провести переговори з підприємцем, проте той не побажав ділитися своїм бізнесом і навів на нього та його людей силовиків.

Як повідомляється, затримання стало підсумком облави, котра почалася з проспекту Перемоги біля станції метро «Політехнічний інститут». Перекривши вулицю, поліцейські заблокували автомобіль Totyota Camry із російськими номерами, в якому знаходився Цицулаєв-молодший і ще три особи кавказької національності.

Під час огляду в машині виявили пакет із героїном. Згідно з наявними даними, поліцейські діяли за наводкою колишнього бізнес-партнера Кадирова, з яким вони разом вели справи до висилки Рамзана Ціцулаева з України.

Син колишнього повпреда голови Чечні прибув до Києва, щоб провести переговори з підприємцем, проте той не побажав ділитися своїм бізнесом і навів на нього та його людей силовиків. У поліції Києва інцидент поки що не коментували.

Раніше повідомлялося, що президент Білорусі Олександр Лукашенко нагородив орденом Дружби народів главу Чечні Рамзана Кадирова.

Також відзначимо, Литва внесла Кадирова до «списку Магнітського».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: