Литва внесла Кадирова до «списку Магнітського»

Читать на русском
На підставі «закону Магнітського», який раніше ухвалив литовський Сейм, 49 громадянам Росії заборонений в'їзд в країну через порушення прав людини і відмивання грошей.

На підставі «закону Магнітського», який раніше ухвалив литовський Сейм, 49 громадянам Росії заборонений в'їзд в країну через порушення прав людини і відмивання грошей.   Департамент міграції Литви в понеділок, 15 січня, оприлюднив список з 49-ти росіян, яким через порушення прав людини і відмивання грошей заборонений в'їзд до Литви, пише «Слово і Діло» з посиланням на Delfi.   Нагадаємо, раніше список затвердив глава МВС Литви на підставі «закону Магнітського», який набрав чинності в країні 1 січня 2018 року.   У документі, який доступний в Інтернеті, позначені імена, прізвища, дати народження та громадянство осіб, яким заборонений в'їзд до Литви.   У списку, зокрема, знаходяться лідер Чечні Рамзан Кадиров, голова Слідчого комітету РФ Олександр Бастрикін і заступник голови Слідчого комітету МВС РФ генерал-майор Олег Логунов, який вів справу Сергія Магнітського.

Раніше Мінфін США вніс до списку санкцій «список Магнітського» п'ятьох росіян, серед яких і голова Чечні Рамзан Кадиров.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: