У жовтні ще дві авіакомпанії зайдуть до аеропорту «Бориспіль»

Читать на русском
З початку жовтня до міжнародного аеропорту Бориспіль зайдуть ще дві європейські авіакомпанії.

Нова грузинська авіакомпанія Myway Airlines 5 жовтня відкриє рейси з Тбілісі до Києва.

Як пише «Слово і Діло», про це в аеропорту «Бориспіль» повідомили галузевому порталу avianews.

На початковому етапі польоти виконуватимуться двічі на тиждень – щопонеділка та щоп'ятниці на літаках Boeing 737-800. C 24 жовтня авіакомпанія розширить польотну програму до Києва, додавши третій рейс щосереди.

MyWay Airlines – грузинська авіакомпанія з китайськими інвестиціями. У травні 2016 китайська компанія Hualing Group оголосила про плани створення міжнародної авіакомпанії в Грузії. У квітні 2018 року авіакомпанія здійснила перший рейс із Тбілісі до Тегерана. Льотний і наземний персонал MyWay Airlines налічує 150 працівників. Myway Airlines почала виконувати регулярні польоти в Україну в червні, відкривши рейси до Харкова з Тбілісі й Батумі.

Також з 18 жовтня польоти до аеропрту «Бориспіль» із Брюсселя почне авіакомпанія Brussels Airlines.

«Дуже приємно, що аеропорт після літнього інтенсиву продовжує тримати високий темп роботи, особливо в напрямку розвитку бізнес-партнерства. Зустріч жовтневого «тандему» показує, що «Бориспіль» дедалі цікавіший для іноземних перевізників, тим більше для гостей України», – зазначив генеральний директор «Борисполя» Павло Рябікін.

Brussels Airlines – найбільша авіакомпанія і національний авіаперевізник Бельгії. Є дочірнім підприємством компанії Lufthansa, якій належать 45% акцій холдингу SN Airholding, що володіє Brussels Airlines. Працює на 62 напрямках в 20 європейських країнах, також виконує польоти до Східної, Центральної та Західної Африки.

Раніше повідомлялося, що Ryanair літатиме до ще одного українського міста.

Естонський перевізник залишить аеропорт у Жулянах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: