Естонський перевізник залишить аеропорт у Жулянах

Читать на русском
Естонський національний перевізник авіакомпанія Nordica у вересні припинить польоти з Таллінна до аеропорту Київ у Жулянах.

Естонський національний перевізник авіакомпанія Nordica у вересні припинить польоти з Таллінна до аеропорту «Київ».

Як пише «Слово і Діло», пасажири, які придбали квитки на цей маршрут, почали отримувати повідомлення про скасування рейсів з пропозицією переоформити квиток із вильотом з аеропорту «Бориспіль», передає галузевий портал avianews.

Згідно з інформацією із системи бронювання Nordica, останній рейс з аеропорту «Київ» до Таллінна буде виконаний 17 вересня. Після цієї дати авіакомпанія продовжить здійснювати рейси лише до аеропорту «Бориспіль».

Nordica поки ніяк не прокоментувала рішення про припинення польотів до аеропорту «Київ». Рейси до цього столичного аеропорту авіаперевізник запустив 26 квітня з частотою тричі на тиждень. Вильоти з Таллінна виконувалися вночі, з Києва – вранці.

З 21 червня польоти з частотою тричі на тиждень між аеропортом «Київ» і Таллінном почав виконувати лоукостер Wizz Air. На зимовий сезон авіакомпанія скоротить частоту рейсів до двох на тиждень.

Нагадаємо, що з 28 жовтня flydubai має намір перевести всі свої київські рейси з аеропорту в Жулянах до терміналу D аеропорту «Бориспіль». Причину такого рішення в авіакомпанії не назвали.

Як повідомлялося, у міжнародному аеропорту «Бориспіль» ухвалили рішення про розконсервацію терміналу F із квітня 2019 року. До аеровокзального комплексу планується перевести рейси лоукостів.

Також Qatar Airways почала великий розпродаж квитків із Києва.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: