Гройсман не знайшов приміщення для Антикорупційного суду протягом місяця

Читать на русском
Антикорупційний суд досі без адреси, незважаючи на обіцянку Гройсмана знайти приміщення для нової структури протягом місяця.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що планує протягом місяця знайти потрібні приміщення для Антикорупційного суду першої інстанції та для апеляційної палати.

Таку обіцянку він дав 16 липня 2018 року, нагадує «Слово і Діло».

«Антикорупційний суд має розпочати роботу якомога швидше. Закони ухвалені й невдовзі почнеться формування кадрового складу. Як уряд ми не впливаємо на процес відбору суддів, але від нас залежить фінансування суду, його розміщення, охорона та забезпечення побутових потреб.

В місячний термін плануємо знайти потрібне приміщення – і для суду першої інстанції, і для апеляційної палати», – написав Гройсман на своїй сторінці в Facebook.

Станом на 13 серпня в Мінекономіки не були готові надати Кабміну пропозиції щодо приміщень для Вищого Антикорупційного суду.

12 вересня в прес-службі прем'єр-міністра повідомили, що зараз узгоджується можливе місце розташування суду. Після узгодження Кабінет міністрів України невідкладно ухвалить відповідні рішення.

Як бачимо, приміщення для Антикорупційного суду не було знайдене протягом двох місяців, тому обіцянку прем'єра вважаємо проваленою.

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Гройсман дав 554 обіцянки, з яких 267 виконав, а 114 – провалив.

Нагадаємо, подивитись, як працюють міністри Гройсмана можна в нашому дайджесті обіцянок Кабміну за серпень.

Також ми писали, які зарплати отримали Гройсман і віце-прем'єри минулого місяця.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: