Зведення ООС: бойовики за добу 10 разів били по позиціях ЗСУ

Читать на русском
У неділю, 9 вересня, з 7 до 18 години бойовики 10 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

У неділю, 9 вересня, з 7 до 18 години бойовики 10 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба ООС.

Карта ООС: ситуація на сході України на 9 вересняСитуація на сході країни станом на 9 вересня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Так, противник вів прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Порушуючи Мінські домовленості, також застосовував міномети калібру 82 мм.

Протягом дня позиції ЗСУ були обстріляні з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї у районах населених пунктів Кримське, Золоте, Південне, Мар'їнка, Новомихайлівка, Павлопіль, Гнутове, Водяне та Лебединське. По оборонцях Кримського, крім того, вівся прицільний вогонь з озброєння бойової машини піхоти. А позиції Об'єднаних сил поблизу Водяного окупанти обстріляли з мінометів.

Обійшлося без втрат і травмованих.

Упродовж минулої доби, 8 вересня, двоє військовослужбовців ОС загинули внаслідок ДТП, внаслідок обстрілу один український військовослужбовець отримав поранення.

Як повідомлялося, бойовики розгортають безпрецедентну кількість важкої техніки і озброєнь на Донбасі, повідомляє українська сторона СЦКК.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: