Трамп назвав зустріч з Путіним однією з кращих в житті

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп в п'ятницю, 7 вересня, назвав зустріч з російським лідером Володимиром Путіним в Гельсінкі однією з кращих.

Президент США Дональд Трамп в п'ятницю, 7 вересня, назвав зустріч з російським лідером Володимиром Путіним в Гельсінкі однією з кращих.

При цьому найкращими переговорами в своєму житті він вважає літній саміт НАТО в Брюсселі, пише «Слово і Діло».

Білий дім випустив жетони на честь зустрічі Трампа і ПутінаНа сувенірах зображений кафедральний собор в Гельсінкі на тлі прапорів РФ і США. Також вигравірувані імена Трампа і Путіна і час їхньої зустрічі.

«Тому що вони (країни - учасниці альянсу. - Ред.) виклали на оборону сотні мільйонів доларів, які ніколи б не надали», - сказав Трамп журналістам на борту свого літака, передає ТАСС.

17 липня Трамп стверджував, що його переговори з російським лідером пройшли краще, ніж саміт Північноатлантичного альянсу.

16 липня в Гельсінкі пройшла перша повноформатна зустріч президентів Росії і США. Вона тривала майже чотири години. Путін і Трамп розмовляли тет-а-тет, провели відкриті переговори і спільну прес-конференцію.

За кілька днів до російсько-американських переговорів в Брюсселі 11-12 липня пройшов саміт НАТО, на якому Трамп зажадав від країн військово-політичного блоку виконувати зобов'язання і збільшити військові витрати.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: