Трамп і Путін зустрінуться ще неодноразово до кінця року

Читать на русском
У Кремлі не виключили можливості проведення переговорів Володимира Путіна і Дональда Трампа у Франції, Сінгапурі та Аргентині.

Поточного року президенти Росії та США Володимир Путін і Дональд Трамп можуть тричі поговорити на різних міжнародних заходах.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, пишуть «Известия».

Зустріч Трампа та Путіна: важливі підсумки для УкраїниСША та Росія зможуть вирішити українське питання лише після того, як усунуть власні розбіжності.

Ідеться про святкування закінчення Першої світової війни у ​​Франції, Східноазіатський саміт у Сінгапурі та зустріч лідерів «Великої двадцятки» в Аргентині.

«Усе залежить від взаємності», – уточнив Пєсков, говорячи про можливість зустрічей.

11 листопада у Франції відзначатиметься 100-річчя завершення Першої світової війни, куди запрошені лідери країн-учасниць конфлікту. За словами прес-секретаря президента РФ, візит Путіна на церемонію, пов'язану з цією історичною датою, опрацьовується.

У Сінгапурі з 11 до 15 листопада триватиме Східноазіатський саміт, на якому очікується присутність і Трампа, і Путіна.

Крім того, наприкінці листопада-на початку грудня в аргентинському Буенос-Айресі відбудеться зустріч глав держав «Великої двадцятки», в якій традиційно беруть участь президенти РФ і США.

Нагадаємо, зустріч президентів Росії та США відбулася 16 липня в Гельсінкі. Путін і Трамп проговорили тет-а-тет понад дві години, а також узяли участь у переговорах у розширеному складі. Після цього Трамп запросив Путіна приїхати до США цієї осені, а у відповідь російський президент покликав Трампа до Москви.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: