Пожежа та вибухи на СТО в Одесі: стан постраждалих рятувальників

Читать на русском
Решта пожежників із черепно-мозковими травмами та забоями перебувають у відділеннях нейрохірургії.

У результаті пожежі та обвалення даху на станції техобслуговування в Одесі на вулиці Дальницькій троє рятувальників отримали черепно-мозкові травми середнього ступеня тяжкості, ще один – опіки 10% тіла.

Про це повідомив в. о. завідувача опіковим відділенням одеської міської лікарні №10 Олександр Ставратій, пише «Думська», передає «Слово і Діло».

«Стан у нього стабільний, динаміка позитивна, й за погодженням із керівництвом військового шпиталю та за згодою потерпілого він був переведений до військового шпиталю, до хірургії», – уточнив він.

Решта пожежників із черепно-мозковими травмами та забоями перебувають у відділеннях нейрохірургії.

Нагадаємо, в ніч на 4 вересня в Одесі сталася пожежа на складі СТО через займання мастильних матеріалів і невідомих речовини на першому та другому поверхах. Були зафіксовані вибухи невідомого походження. Через інтенсивне горіння сталося обвалення даху.

Також відзначимо, що рятувальники ліквідували пожежу на сміттєзвалищі в Брусилівському районі Житомирської області на площі 600 кв. м.

Раніше стало відомо, в Києві в середу, 29 серпня, виникла пожежа в бізнес-центрі на Харківському шосе, поруч зі станцією метро «Бориспільська».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: