Зведення штабу ООС 5 вересня: 24 обстріли, втрат немає

Читать на русском
За минулу добу 4 вересня в районі проведення операції Об'єднаних сил терористи 24 рази відкривали вогонь по позиціях українських військ.

За минулу добу 4 вересня в районі проведення операції Об'єднаних сил терористи 24 рази відкривали вогонь по позиціях українських військ.

Як повідомляє прес-центр ООС, бойовики вели вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, пише «Слово і Діло». На одній із дільниць терористи також застосували протитанкові ракетні комплекси.

Карта ООС: ситуація на сході України на 4 вересняСитуація на сході країни станом на 4 вересня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли були зафіксовані в районах населених пунктів Щастя, Трьохізбенка, Кримське, Майорськ, Новгородське, Піски, Красногорівка, Мар'їнка, Богданівка, Гнутове, Лебединське, Водяне та Широкино.

У штабі також додали, що за минулу добу втрат серед українських військових немає. За даними розвідки, протягом доби один терорист був знищений, ще двоє поранені.

Вранці позиції Об'єднаних сил поблизу Водяного були обстріляні з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Втрат серед українських військовослужбовців немає.

Раніше ООН відправила на Донбас понад 100 тонн гуманітарної допомоги.

Також нагадаємо, що Австрія допоможе відновити один з населених пунктів на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: