Стало відомо, коли буде зупинений «Кримський титан»

Читать на русском
У Криму катастрофа. Дітей вивозять із півострова, а завод, який отруїв повітря, продовжує працювати. Його зможуть зупинити лише за тиждень.

Робота «Кримського титану», розташованого в анекованому Російською Федерацією Криму, буде повністю припинена за тиждень.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив директор заводу Андрій Акулов, повідомляють «Крим.Реалії».

Викиди «Кримського титану» забруднили воду на ХерсонщиніУ питній воді, взятій у одному із сіл, кількість хлоридів в півтора раза перевищує норму. Водночас в іншому селі вода відповідає нормативам.

За словами Акулова, призупинити діяльність заводу за день неможливо.

«Припиняємо діяльність підприємства, але зробити це за один день неможливо, тому призупинення буде здійснене протягом тижня. За тиждень жодна труба не димітиме, я запевняю всіх жителів нашого міста (Армянська – ред.). Процес почався відучора», – заявив він.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в окупованому Криму в зв'язку із забрудненням повітря в Армянську та його околицях призупиняє виробництво завод «Кримський титан».

Викид невідомої речовини стався на півночі Криму в ніч на 24 серпня. Після цього на дахах будинків і листі дерев з'явився наліт масляного кольору з жовтуватим відтінком.

Також в анексованому Криму почалася евакуація дітей через екологічні проблеми.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: