Порошенко оголосив 2019-й роком української культури в Австрії

Читать на русском
Київ і Відень домовились оголосити 2019-й роком української культури в Австрії, повідомив президент України Петро Порошенко.

Президент України Петро Порошенко та федеральний канцлер Австрії Себастьян Курц досягли домовленості щодо оголошення 2019-го роком української культури в Австрії.

Про це інформує «Слово і Діло».

«Ми домовилися, що 2019 рік ми оголосимо роком української культури в Австрії. Культурна дипломатія є дуже надійним та ефективним інструментом розвитку відносин між нашими народами», – сказав Порошенко на спільному брифінгу з федеральним канцлером Австрії Себастіаном Курцем у вівторок у Києві.

Своєю чергою Курц зазначив, що обидва народи матимуть користь від цієї ініціативи, що сприятиме зближенню й збагаченню населення.

Нагадаємо, федеральний канцлер Австрії Себастьян Курц перебуває в Україні з офіційним візитом. Перед зустріччю Курц заявляв, що хоче «поглибити хороші двосторонні політичні, економічні та культурні відносини» між країнами.

Як повідомляла прес-служба Порошенка, під час зустрічі з Курцем глава держави планував обговорити питання двосторонніх відносин та пріоритети розвитку відносин між Україною та ЄС, зокрема питання єдності санкцій політики Євросоюзу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: