Зведення штабу ООС 4 вересня: 20 обстрілів, двоє поранених

Читать на русском
Бойовики вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Зброя, заборонена мінськими домовленостями, не застосовувалося.

За минулу добу 3 вересня ситуація на Донбасі залишалася напруженою, але контрольованою. Окупанти 20 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

Про це повідомили в штабі Операції об'єднаних сил, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 3 вересняСитуація на сході країни станом на 3 вересня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Бойовики вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Зброя, заборонена мінськими домовленостями, не застосовувалося.

Незважаючи на дію «шкільного» перемир'я, противник помітно збільшив кількість обстрілів.

Бойовики обстрілювали позиції української армії в районах населених пунктів Кримське, Миронівське, Зайцеве, Шуми, Опитне, Піски, Павлопіль, Гнутове, Водяне та Лебединське. У результаті атак противника були поранені двоє українських військовослужбовців.

З початку поточної доби 4 вересня противник 6 раз обстріляв позиції наших військ. На донецькому напрямку - з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі Красногорівки, на маріупольському напрямку - з великокаліберних кулеметів поблизу населених пунктів Гнутове, Лебединське і Широкино. Втрат серед наших захисників немає.

Раніше з'ясувалася вартість реконструкції КПВВ «Мар'їнка».

Нагадаємо, ООН відправила на Донбас понад 100 тонн гуманітарної допомоги.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: