Франція передала гумдопомогу українській лікарні

Читать на русском
Асоціація Медична та благодійна допомога Франція - Україна передала українській лікарні обладнання на 150 тисяч гривень.

Міська лікарня і військовий госпіталь міста Світлодарська в Донецькій області отримали від Франції в якості гуманітарної допомоги медичне обладнання та спеціальні лікарняні меблі.

Як пише «Слово і Діло», про це у вівторок, 28 серпня, повідомляє прес-служба Міністерства оборони.

До ОРДО прибула партія гуманітарки від Червоного ХрестаМісія Міжнародного комітету Червоного Хреста відправила вісім вантажівок із гуманітарною допомогою для жителів непідконтрольної території Донецької області.

«Зокрема, це були ліжка і каталки, матраци і охолоджуючі наматрацники, приліжкові столики для харчування і тумби, крісла та стільці, ваги і масажні апарати, стійки, манометри та багато іншого. Тільки Світлодарська міська лікарня сьогодні отримала медичного майна майже на 150 тисяч гривень», - йдеться в повідомленні.

Головний лікар Світлодарської міської лікарні Геннадій Гуржій визнав, що ця допомога є вкрай важливою для його медичного закладу, що знаходиться в прифронтовій зоні.

Раніше повідомлялося, що Червоний Хрест відправив 365 тонн гуманітарки на Донбас.

Тижнем раніше дві благодійні організації відправили 15 вантажівок з гумдопомогою для жителів Донбасу загальною вагою понад 220 тонн.

Також Хорватія виділила $33 тисячі на реабілітацію дітей-переселенців з Донбасу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: