Бойовику ОРДО присудили вісім років в'язниці

Читать на русском
Жителя Донецької області засудили до 8 років в'язниці з конфіскацією майна за участь у незаконних збройних формуваннях ОРДО.

Жителя Донецької області засудили до 8 років в'язниці з конфіскацією майна за участь у незаконних збройних формуваннях ОРДО.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.

У «ДНР» визнали рубль єдиною валютою для розрахунків. Що буде далі, якщо Україна змовчить?Ватажок бойовиків видав так званий указ про запровадження Єдиного дохідного рахунку, згідно з яким рубль визнається єдиною валютою. Оцінили ситуацію експерти.

За її даними, досудове розслідування встановило, що у вересні 2015 року уродженець Макіївки, який останнім часом із дружиною та дітьми проживав у контрольованій українською владою Пречистівці Мар’їнського району, приїхав до батьків на окуповану територію.

«Коли дрібна та низькооплачувана робота набридла, чоловік з метою заробити побільше «легких грошей» добровільно прибув до «військкомату» так званого «міністерства оборони» терористичної організації «ДНР» і був зарахований до складу роти радіаційного, хімічного та біологічного захисту 9-го полку 1-го Армійського корпусу «ДНР», що розташована в селі Безіменне Новоазовського району», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що новоспечений терорист обслуговував військову техніку та чинив опір підрозділам ЗСУ.

«У квітні 2018 року під час проведення українськими правоохоронцями контррозвідувальних заходів у районі села Водяне Ясинуватського району бойовика затримали й заарештували», – розповідають у прокуратурі.

Згідно з повідомленням, чоловіка засудили за звинуваченням в участі в терористичній організації.

Нагадаємо, Геращенко розповіла про тортури в ОРДЛО.

Раніше в Молдові виявили десятки бойовиків, що воювали в ОРДЛО.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: