Збій у роботі Instagram стався в Європі та США

Читать на русском
Масовий збій в роботі соціальної мережі Instagram стався ввечері в понеділок, 27 серпня, свідчать дані сайту Downdetector, що відслідковує роботу популярних інтернет-ресурсів.

Масовий збій в роботі соціальної мережі Instagram стався ввечері в понеділок, 27 серпня.

Як пише «Слово і Діло», про це свідчать дані сайту Downdetector, що відслідковує роботу популярних інтернет-ресурсів.   Від користувачів надійшло понад 1,2 тис. скарг, при цьому 59% з них були пов'язані з неможливістю відновити стрічку новин. 25% користувачів не могли зайти на веб-сторінку соціальної мережі. Ще 15% зіткнулися з проблемами при авторизації в Instagram під своїми логінами.

В основному скарги надходили з північно-східних штатів США, Великобританії, Німеччини, Нідерландів, а також з Москви і Санкт-Петербурга. Збій був зафіксований о 20:05 за київським часом.

У середині серпня повідомлялося про намір Facebook послабити шифрування даних в соцмережі, а також WhatsApp і Instagram. Це дозволить правоохоронним органам у режимі реального часу отримувати доступ до всіх даних.

Нагадаємо, Instagram підключив нову функцію, завдяки якій користувачі зможуть побачити, хто з друзів знаходиться онлайн.

Також Instagram випустила оновлення, завдяки якому в програмі з'явиться функція відеодзвінка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: