Столичне метро запроваджує обмеження: які станції закриють

Читать на русском
Через футбол 28 серпня з 21 до 22 годин станція Олімпійська працювати не буде, Площа Льва Толстого та Палац спорту закриваються на вхід та вихід відповідно.

У Києві завтра, 28 серпня, у зв'язку з футбольним матчем буде змінений режим роботи низки станцій метро в центрі міста.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба КП «Київський метрополітен» у Facebook.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко має намір запровадити єдиний електронний квиток на всі види громадського транспортуСказано 17 вересня 2014 р.Статус обіцянки: Не виконано

Особливий режим роботи станцій з 21:00 до 22:00. «Олімпійська» працювати не буде, «Площа Льва Толстого» закривається на вхід, «Палац спорту» закривається на вихід. Після 23:30 можливе обмеження входу на ці станції, йдеться в повідомленні.

Разом із тим цього дня метро працюватиме на годину довше. Останній поїзд відправиться з кожної станції в різний час. З центру міста – близько 1:15. Додаткова година роботи додається до звичайного розкладу кожної станції, розміщеного на вході й на платформі, повідомили в метрополітені.

Нагадаємо, в Києві з 14 серпня в зв'язку з виконанням робіт із капітального ремонту просп. Академіка Палладіна рух транспорту непарною стороною на ділянці від вул. Міської до повороту на смт Коцюбинське буде закритий.

Раніше в Харкові «мінували» метро.

Нагадаємо, з 14 липня разова поїздка в метро, тролейбусі, трамваї, автобусі, на фунікулері й міській електричці коштує 8 грн замість 4 грн (5 грн для метро) раніше.

«Слово і Діло» писало, від скількох чашок кави доведеться відмовитися киянам через подорожчання проїзду.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: