Французький винороб Лакарен звинуватив поліцію в брехні

Читать на русском
Французький винороб Крістоф Лакарен, який заявляв про підпал своїх виноградників в Одеській області, звинуватив місцеву поліцію в брехні.

Французький винороб Крістоф Лакарен, який заявляв про підпал своїх виноградників в Одеській області, звинуватив місцеву поліцію в брехні.

Про це йдеться в його пості в Facebook після повідомлення поліції про те, що кущі винограду «не пошкоджені», передає «Слово і Діло».

Винороб запросив президента, губернатора Одеської області, а також журналістів і активістів переконатися в правдивості його слів.

«Шановний Президент, я запрошую Вас, Губернатора Одеської області, Начальника Білгород-Дністровського району, журналістів, активістів, друзів на 72 км траси Одеса-Білгород-Дністровський, масив 42, о 10.00 26 серпня, щоб перевірити, хто говорить правду. І я прошу Посла Євросоюзу Huges Mingarelli і головного директора Francis Malige перестати давати гроші країні, яка поводиться нечесно і неправдиво щодо іноземних інвесторів в Україні», - написав Лакарен.

«Президент Порошенко, як довго буде надаватися підтримка Бессарабській поліції, що діє заодно із бессарабськими рейдерами землі?», - додав він.

Нагадаємо, в п'ятницю, 24 серпня, в селі Шабо Одеської області було скоєно підпал виноградників французького винороба Крістофа Лакарена. Він повідомив, що пожежа знищила 20 гектарів господарства.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: